Ακαδημίες

Καθημερινά 16:00 - 20:30 / Σάββατο 10:00 - 14:30
Τα μαθήματα εναλλάσσονται ανά 45 λεπτά.

Πρόγραμμα εκμάθησης για παιδιά ηλικίας 3 – 7 ετών χωρίς την συνοδεία του γονέα. Τα παιδιά χωρίζονται σε επίπεδα σύμφωνα με την κολυμβητική τους ικανότητα και ηλικία. Σε αυτή την ηλικία μαθαίνουν τα πρώτα στάδια επίπλευσης, εξοικειώνονται με το υγρό στοιχείο, μαθαίνουν να ασκούν ικανοποιητικά όλα τα μέλη του σώματος τους, βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση και μαθαίνουν τις βασικές αρχές για όλα τα στυλ κολύμβησης.

 

Τα μαθήματα γίνονται από ειδικευμένους εκπαιδευτές (όλοι απόφοιτοι Τ.Ε.Φ.Α.Α με ειδικότητα στην κολύμβηση), με τη χρησιμοποίηση ειδικών μέσων και παιχνιδιών από τα οποία τα παιδιά αναπτύσσουν εμπιστοσύνη προς το νερό, μαθαίνουν να κολυμπούν σωστά και νιώθουν ασφάλεια.

Η ποικιλία των ασκήσεων η οριοθέτηση, εφικτών, στόχων, το παιχνίδι, η πρόοδος κάνουν την προπόνηση να είναι ευχάριστη και δημιουργική και το παιδί να συμμετέχει με ενδιαφέρον.

Είναι πολύ σημαντικό στάδιο γιατί ένα παιδί μετά την ηλικία των 7 ετών μαθαίνει δυσκολότερα τις βασικές αρχές της επίπλευσης και της τεχνικής.

Το μάθημα είναι 45 λεπτά και μπορούν να τα παρακολουθήσουν μία έως τρεις φορές την εβδομάδα.

 

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι απαραίτητη ιατρική βεβαίωση από Παιδίατρο.

Επίσης το τελευταίο γεύμα θα πρέπει να γίνει 3 ώρες πριν την είσοδό του παιδιού στην πισίνα.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Απαραίτητα έγγραφα για συμμετοχή στα προγράμματα: 

 

  • Βεβαίωση υγείας του παιδιού

  • Φωτογραφίες (2)

  • Μαγιό

  • Μπουρνούζι

  • Σαγιονάρες

  • Σκουφάκι κολύμβησης